Loading...

Africhting & training


Image

Famkes accommodatie biedt plek aan 6 trainingspaarden. Zij wil in haar werk op een verantwoorde, duurzame manier het beste uit paard en ruiter halen.

Samen met de eigenaars bespreekt zij de wensen en maakt zij een africhtings- en/of trainingsplan. Hierin worden afspraken vastgelegd over trainingsfrequentie, -duur, voerschema’s, doelen, resultaten en kosten.

Ook is het mogelijk uw paard tijdens vakantie bij haar te stallen en eventueel te laten trainen. Zo kunt u onbezorgd op vakantie.

Naast de training is er veel aandacht voor stalling en verzorging. De paarden komen 2 a 3x per dag van stal (stapmolen, weidegang, paddock of training) en krijgen 4 x per dag ruwvoer of lopen een dag(deel) in de wei en krijgen 2 x krachtvoer.

Neem contact op

Instructie


Image

Famke focust zich voornamelijk op het paardrijden en het verbeteren van zichzelf als ruiter. Famke wil zich blijven ontwikkelen en doorleren in verschillende vakgebieden. Zij is in het bezit van het KNHS-aspirant Orun-2 diploma en start binnenkort met de Orun-3 opleiding.

Het is mogelijk om gebruik te maken van Famkes kennis en vaardigheden. Zij geeft hiertoe instructie (paardrijles) aan zowel volwassenen als kinderen/jongeren.

De kosten voor instructie zijn € 25 (incl. btw) voor een les van 45 minuten. Een les van een uur kost € 30 (incl. btw) en voor instructie op locatie worden reiskosten (€ 0,45 / km) in rekening gebracht.

Neem contact op

Paardenmassage


Image

Famke is gediplomeerd paarden(sport)masseur. Door massage wordt de spierspanning verlaagt en het brengt een paard zowel fysiek als mentaal tot ontspanning.

Paardensportmassage kan ook goed gebruikt worden voor herstel van ziektes, ongevallen en blessures. Als Famke een aandoening vermoed die niet met haar deskundigheid is te verhelpen verwijst zij door naar een dierenarts of fysiotherapeut.

Famke kijkt naar het exterieur van het paard, de voeding, het gezondheidsmanagement, het harnachement en uiteraard ook naar de trainingswijze en (houding en zit van) de ruiter. Omdat Famke zelf fanatiek sportruiter en instructeur is kan zij u ook in de training helpen om meer lossigheid te krijgen en behouden, passend bij uw paard en het africhtingsniveau. Veel spierproblemen zijn rij-technisch (zo goed als) te voorkomen maar ook op te lossen.

Tarievenlijst paard / pony (prijzen incl. btw)
Behandeling: €45,- / €40,-
Behandeling met instructie: €75,- / 70,-
Binnen 3 weken 3 behandelingen: €125,- / 110,-
Behandeling op locatie: €0,45,- / km

Bij annulering binnen 24 uur voor aanvang van de afspraak wordt 50% van de afgesproken behandeling in rekening gebracht.

Neem contact op

Pensionstalling


Image

JongsmaSportHorses beschikt over de volgende faciliteiten:
Binnenstallen 6 (3,5m x 3,5m)
Buitenstallen 4 (3m x 5m)
Buitenstallen 3 (3,5m x 3m)
Weiland 1,5 hectare
Zandpaddocks
Poets- en wasplaats (warm en koud water)
Stapmolen (diameter 18m)
Binnenbaan (18m x 32m)
Buitenbaan (20m x 60m)
Camerabewaking

Influenzavaccin en opvolgen ontwormbeleid verplicht*

Prijs op aanvraag

Neem contact op

Paarden verkoop


Image

Verkocht!

Overige diensten


Image

Staat een dienst waar u naar opzoek bent er niet tussen?
Neem contact op om te vragen naar de mogelijkheden.
Bijvoorbeeld:
Leer/lease paard: lessen en eventueel wedstrijden rijden op een paard van JSH.
Paardentaxi: transport binnen NL voor uw paard(en) en eventueel voor u. JSH beschikt over een 2 paardswagentje.

Neem contact op